Кардіолог

Лікар – кардіоревматолог дитячийПрижмирська Світлана Анатоліївна

Прижмирська Світлана Анатоліївна – лікар – кардіоревматолог дитячий, за сумісництвом лікар з функціональної діагностики, має вищу кваліфікаційну категорію.

Надає спеціалізовану медичну допомогу дітям з захворюваннями серця, вродженими вадами серця, хворим на ревматизм та хвороби суглобів запального характеру, а також хворим на колагенози.

Серце – орган, який довго не дає знати про свою хворобу, а коли з’являються скарги – то це вже буває при досить запущеній хворобі. Тому такого лікаря, як кардіолог треба відвідувати профілактично, не чекаючи коли у дитини з’являться скарги. При хворобах серця, зокрема таких, як кардіопатія, чим раніше почнеться лікування, тим швидше і краще буде результат.

Але на прийом до лікаря – кардіоревматолога краще йти вже з завчасно зробленим ЕКГ; це допоможе у постановці діагнозу. А на прийомі у лікаря, який є водночас і лікарем функціональної діагностики при потребі буде зроблено і функціональні проби, і проби з фізичною загрузкою.
На ЕКГ і прийом до лікаря – кардіоревматолога проводиться попередній запис (у різних журналах). День і час вибирають самі батьки.
Діти зі скаргами на гострий біль у серці приймаються поза чергою.

При первинному зверненні до лікаря – кардіоревматолога треба мати:
– ЕКГ (зроблену нещодавно), а якщо дитина хворіє довго, то і попередні ЕКГ;
– Медичну картку дитини;
– При скаргах на біль у суглобах, після перенесеної ангіни (загальний аналіз крові, кров на ревмопроби, ЕКГ).

Своєчасні кардіологічні огляди у лікаря – кардіоревматолога допоможуть зберегти здоровим на довгі роки головний «мотор» – серце, а поради по лікуванню і здоровому способу життя закладуть міцну основу вашого здоров’я на довгі роки.

Не чекайте дитячих скарг!

Проходьте профілактичний огляд!

У кабінеті працює медична сестра вищої кваліфікаційної категорії – Пономарева Ольга Миколаївна.